El servei Multihost ens permet gestionar els enviaments de newsletter de manera independent al servei de correu habitual. Per accedir a la gestió dels enviaments, i adquirir nous enviaments, entrem al Panell de control de CDmon i fem clic al botó "Multihost" de la barra superior:

A continuació, fem clic al botó "Enviament de newsletter":

Des d'aquest apartat podrem gestionar els enviaments dels usuaris "newsletters" creats en els allotjaments del mutlihost, adquirir nous paquets de missatges i distribuir-los als nostres allotjaments:

• Enviaments assignats: ens indica els enviaments assignats. En aquest apartat podrem adquirir els enviaments extres.
  • Assignació d'enviaments: llistat dels allotjaments que tenen assignats enviaments. Clicant a la icona de la dreta podrem editar l'assignació.
  • Historial d'ingressos enviaments extres: historial dels enviaments extres que hem contractat.