Si accedim dins l'opció "Gestionar allotjaments" del nostre Multihost, veiem un llistat amb tots els nostres hostings. En el desplegable de l'esquerra, escollim "Modificar".

Podem modificar en la següent pantalla les característiques de l'allotjament web per al domini seleccionat.

Una vegada hem modificat els paràmetres, verifiquem les modificacions que acabem de realitzar a l'allotjament web del domini seleccionat.

Si és tot correcte, polsem "Activar els canvis" i es realitzaran automàticament.