Si volem ampliar o reduir les característiques del servei Multihost, podem realitzar aquesta operació des del Panell de control de CDmon, accedint al nostre Multihost.

Una vegada dins el servei Multihost, polsem sobre "Modificar característiques".

Accedim a una pantalla on podem visualitzar les característiques generals del servei contractat.

En el formulari que ens apareix, en arrossegar el component actiu del camp "Dominis allotjats", veiem que s'amplia el nombre de domini i que, també, augmenten la resta de valors. A la part dreta del formulari dinàmic ens apareix el preu total del servei i la diferència del servei actual contractat.

Si volem contractar més transferència, podem arrossegar el component actiu de la barra que correspon al camp "Transferència".

Després de seleccionar les característiques a modificar, seleccionem "Confirmar dades de modificació".

Una vegada hem confirmat les dades, tenim l'opció de corregir les dades de la compra o afegir la modificació al carro.

Una vegada hem confirmat les dades, tenim l'opció de corregir les dades de la compra o afegir la modificació al carro.

En prémer el botó "Següent", afegim l'ampliació al carro i podem finalitzar la compra.