Els contactes que afegiu/editeu al vostre panell Telhosting apareixeran al vostre domini .tel quan algú hi entri a través del navegador. L'aspecte amb què apareixen dependrà del navegador i del dispositiu amb què s'accedeix al domini, ja que no es mostra igual un .tel accedint-hi des d'un ordinador personal que si s'hi accedeix des d'un mòbil. La versió que es mostra en un mòbil és més accessible per a aquest dispositiu.

Podeu afegir contactes de diferents tipus: fax, pàgina web, skype, google talk, msn live chat, chat icq, skype chat, aim, google talk chat, msn live, yahoo messenger, chat xmmpp jaber, ftp, web segura, nota, nom d'usuari, sip, etc.

Per conèixer detalladament el funcionament de Telhosting, us facilitem un enllaç amb el manual d'usuari de Telhosting (en castellà).