Si teniu experiència en la transferència de dominis, voleu transferir molts dominis i no voleu fer-ho d'un en un, podeu optar per les Transferències massives. Des d'aquesta opció es pot enviar una llista de dominis que voleu transferir.

Heu d'accedir primer a la web de CDmon i fer clic en la pestanya de Dominis:

Una vegada dintre de l'apartat de Dominis cal fer clic a Transferències massives:

Pas 1

Introduïu la llista dels dominis per transferir sense les www, separant un domini de l'altre amb una coma. Una vegada tingueu la llista feu clic a Transferir.

Pas 2

El resultat de la recerca us mostra si el vostre domini és transferible o no ho és perquè està bloquejat (requisits perquè un domini sigui transferible). En el cas de que els dominis a transferir necessitin introduir AuthCode tindrà que introduir-lo a la següent pantalla.

Un cop introduïts polsi sol.licitar la transferència.

Un cop validats els dominis es mostrarà la següent pantalla on indicarà les dominis afegits al carro de la compra.

La sol·licitud de transferència s'afegit al carro, en el qual heu de seguir el procés de compra. Una vegada hagueu realitzat el pagament de la transferència i la petició s'hagi processat, haureu d'acceptar la transferència.