Podeu renovar el domini mitjançant els correus d'avís de caducitat enviats al compte d'usuari de CDmon. Per fer-ho, heu de seguir els passos que us indiquem:

Pas 1: heu de fer clic a l'enllaç que conté el missatge d'avís que heu rebut. S'afegirà la renovació al carro de la compra.

Pas 2: Ens portara automàticament al carro de la compra amb el domini llest per renovar. Podem seleccionar el període de renovació del domini i fem clic en"Continua”.

Pas 3: Ens apareix una pantalla per a enllaçar la renovació al nostre usuari o accedir a un usuari alternatiu o crear un usuari en cas de no tenir-ne. Després anem a “Pas següent”

Pas 4: S'ha d'escollir la forma de pagament que desitgem utilitza, acceptar les polítiques de privacitat de dades i les condicions de contractació, introduir un contacte de facturació vàlid i fer clic a "Pas següent".

Pas 5: Comprovem que les dades siguin correctes i fem clic en “Finalitzar comanda”.

Una vegada rebem el pagament (amb la descripció de la comanda en cas de pagar per transferència) es processarà la renovació.