Per a sol·licitar una transferència de domini .eu cap a CDmon heu d'accedir primer a la  web de CDmon i fer clic a la pestanya de Dominis:

Un cop dins de l'apartat de Dominis heu de fer clic a Transferir dominis:

Us apareixerà una pantalla on haureu d'introduir el domini .eu, desprès heu de fer clic al botó Transferir.

Una vegada s'ha pressionat el botó, anirem a una pantalla on ens demanarà l'Authcode:

Aquí haurà d'introduir l'Authcode per sol·licitar la transferència.

Quan fem clic sobre Sol·licitar la transferència el domini pujarà al carro de la compra. Posteriorment haureu d'accedir al carro de la compra per finalitzar la comanda.

Accedemos a la web de CDmon en la sección Dominios apartado de transferencias.