Per sol·licitar una transferència de domini TLD cap a CDmon amb l'assistent haureu d'accedir primer a la web de CDmon i fer clic a la pestanya de Dominis:

Un cop dins de l'apartat de Dominis s'ha de fer clic a Transferir dominis:

Tindrà que introduir el nom del domini i polsar transferir.

Al part inferior li mostrarà una pantalla informativa que detalla el procés de transferència dels dominis.

Per poder realitzar la transferència del domini es necessari complir amb els següents requisits per poder aprovar-la sense problemes:

• Recomanem que el domini estigui actiu i com a mínim faltin 5 dies perquè el domini caduqui.
  • El domini ha de tenir un mínim de 60 dies de vida. Els dominis amb menys dies de vida no són transferibles.
  • El domini ha d'estar desbloquejat (en el cas del domini .es no és necessari). Els dominis bloquejats no són transferibles.
  • És necessari l'AUTH CODE (en el cas del domini .es no és necessari). Sense aquest codi no podreu transferir el domini.
  • És necessari disposar d'accés al correu del contacte administratiu per a poder aprovar la transferència.

Si disposeu de les dades necessàries, i el domini compleix els requisits, heu d'introduir l'AUTH CODE que us ha facilitat el vostre actual registrador (en el cas del domini .es no és necessari).

Cal introduir el AUTH CODE i polsar Sol.licitar la transferència

Un cop polsat ens mostra la pantalla amb les dades del domini i ens indica que s'ha afegit al carro de la compra.

La sol·licitud de transferència se us afegirà al carro, en el qual heu de seguir el procés de compra. Una vegada hagueu realitzat el pagament de la transferència i la petició s'hagi processat, haureu d'acceptar la transferència.

Accedemos a la web de CDmon en la sección Dominios apartado de transferencias.