Per renovar el domini premerem "Afegir renovació al carro".

S'agregarà el domini al carro de la compra de CDmon i per accedir al carro polsarem sobre "Domini al carro".

Des del carro podrem seleccionar el període de renovació (1, 2, 3, 5 o 10 anys). Si desitgem renovar més dominis, podem tornar al panell de control i realitzar el mateix procés. Quan tinguem tots els dominis al carro de la compra, premerem "Pas següent".

Saltarem a la pantalla de confirmar dades. Si és tot correcte, només faltarà seleccionar el mètode de pagament disponible per finalitzar el procés de compra.