El bloqueig d'un domini serveix per a impedir robatoris i falsificacions dels dominis. Quan un domini està bloquejat, automàticament es deneguen totes les sol·licituds de transferència del domini cap a un altre registrador i, a més, també s'impedeixen canvis en els servidors DNS associats al domini.

Per bloquejar / desbloquejar el domini, premerem el botó habilitat per a això.

Taula de dominis que es poden bloquejar des de el panell.

Extensión Bloqueable
.com, .net, .org, .cat, .tel, .me, .asia, .biz, .mobi, .tv, .cc, .info, .us, .name, .ws, .pro, .xxx
.es, .com.es, .nom.es, .org.es, .eu, .de, .ch, .co.uk, .be, .nl NO