Per registrar dominis, anem al cercador de la pàgina web de CDmon.

En el cercador, introduïm el nom del domini que volem registrar. Després fem clic en el botó Cercar.

Ens apareixerà un llistat amb les extensions més comprades. Podem observar que en la part superior del llistat tenim diferents opcions de cerca; Més comprades, Promocions, Negocis, Geolocalizació i Totes les extensions. Seleccionem el domini que volem registrar i fem clic a Afegir al carro. Si desitgem afegir més dominis al carro, podem seleccionar altres extensions o buscar més dominis a l'apartat Totes les extensions.

El següent pas és accedir al carro de la compra mitjançant el botó Anar al carro.

En el carro de la compra podem triar el nombre d'anys pels quals volem registrar els dominis, seleccionant un període de la llista desplegable per a cadascun d'ells. Una vegada escollit el període correcte, hem de marcar sobre Pas següent en la part dreta.

En aquest punt ens pregunta si ja som usuaris de CDmon o si desitgem donar d'alta un usuari nou. Si ja estem en el nostre panell de control, podem enllaçar-ho amb l'usuari actual.

En el cas de ja ser usuari de CDmon, hem d'introduir les nostres dades en els camps; Nom d'usuari/Email i Contrasenya i prémer en l'opció Pas següent.

El següent pas és definir les Dades de registre de dominis emplenant el següent formulari. Si volem que les dades introduïdes siguin guardats per a futures compres, hem de marcar l'opció Accepto guardar les meves dades per a futures compres, que trobarem en la part inferior del formulari.

Si ja tenim altres dominis registrats a CDmon, podem utilitzar les dades de registres que hàgim realitzat anteriorment prement en el desplegable Seleccionar contacte que trobarem en la part superior del formulari

Una vegada establerts els camps, podem marcar la casella de la part inferior perquè en futures compres s'utilitzi aquest contacte per defecte.

El següent pas és definir els contactes dels dominis. Ens apareix desplegat el contacte del propietari del domini, on podrem introduir unes noves dades prement a Veure fitxa completa, o bé, si ja tenim altres dominis registrats en CDmon, utilitzar els contactes d'un d'aquests dominis. Podrem copiar les dades introduïdes en aquest contacte als altres contactes del domini, seleccionant en el desplegable el contacte que volem copiar.

Una vegada establerts els camps, podem marcar la casella de la part inferior perquè, en futures compres, s'utilitzi aquest contacte per defecte.

En l'apartat Configuració avançada, podem definir els servidors DNS que volem que tingui el nostre domini. Per defecte, apareixen els de CDmon.

Una vegada s'han introduït totes les dades associades als dominis, premem sobre el botó de Pas Següent, on podrà seleccionar el mètode de pagament, Targeta, Paypal, Transferència o Targeta emmagatzemada. Podem marcar la casella de la part superior perquè l'opció seleccionada sigui la que s'estableixi per defecte en properes compres.

El següent pas és la introducció de les dades de facturació. Trobarem l'opció en la mateixa pantalla, on podrem crear un nou client de facturació o si no és la primera vegada que comprem en CDmon, podrem seleccionar les dades de facturació utilitzades en altres compres.

Una vegada premem en Pas següent, en el cas que estiguem registrant un domini genèric (.com, .net, .org, etc.), apareixerà un pop-up com el següent, indicant-nos que per normativa de la ICANN s'enviarà un correu a l'adreça d'e-mail del titular del registre amb un enllaç de validació del domini (aquest enllaç ha de ser acceptat).

Tot seguit i després de prémer en l'opció Entès del pop-up, accedirem en la pantalla de condicions de contractació, on veurem un resum detallat de la contractació i registre del domini o dominis. En aquesta pantalla, per finalitzar la comanda, hem de marcar l'opció Estic d'acord amb les condicions i polítiques exposades anteriorment, prémer en Pas següent i procedir a realitzar el pagament mitjançant targeta, transferència/ingresso o paypal.

Immediatament després de pagar la comanda serà processada. El procés de la comanda pot tardar uns minuts o fins i tot unes hores. Si hi ha qualsevol incidència, un dels nostres tècnics revisarà la comanda per solucionar la incidència, no és necessari que realitzeu noves comandes del mateix domini, sobretot si ja heu realitzat el pagament.