Per registrar dominis, accedeix al cercador de la pàgina web de cdmon.

En el cercador, introdueix el nom del domini que vols registrar. Després fes clic en el botó Cercar (icona de la lupa).

Apareixerà un llistat amb les extensions més comprades. Pots observar que en la part superior del llistat tens diferents opcions de cerca; Més comprades, Promocions, Negocis, Geolocalització i Totes les extensions. Selecciona el domini que vols registrar i fes clic a Afegir al carro. Si desitges afegir més dominis al carro, pots seleccionar altres extensions o buscar més dominis a l'apartat Totes les extensions.

El següent pas és accedir al carro de la compra mitjançant el botó Anar al carro.

En el carro de la compra pots triar el nombre d'anys pels quals vols registrar els dominis, seleccionant un període de la llista desplegable per a cadascun d'ells. Una vegada escollit el període correcte, has de marcar sobre Pas següent en la part dreta.

En aquest punt et pregunta si ja ets usuaris de cdmon o si desitges donar d'alta un usuari nou. Si ja estàs en el teu panell de control, pots enllaçar-ho amb l'usuari actual.

En el cas de ser usuari de cdmon, has d'introduir les teves dades en els camps; Nom d'usuari/Email i Contrasenya i prémer en l'opció Pas següent.

El següent pas és definir les Dades de registre de dominis, emplenant el següent formulari. Hi ha dos formularis, una per a persona física i un altre per a organitzacions.

• Formulari de registre per a particulars

• Formulari de registre per a organitzacions

Si vols que les dades introduïdes siguin guardades per a futures compres, has de marcar l'opció Accepto guardar les meves dades per a futures compres, que trobaràs en la part inferior del formulari.

Si ja tens altres dominis registrats a cdmon, pots utilitzar les dades de registres utilitzades anteriorment prement en el desplegable Seleccionar contacte que trobaràs en la part superior del formulari.

Una vegada establerts els camps, pots marcar la casella de la part inferior perquè en futures compres s'utilitzi aquest contacte per defecte.

En l'apartat Configuració avançada, pots definir els servidors DNS que vols que tingui el teu domini. Per defecte, apareixen els de cdmon.

Una vegada s'han introduït totes les dades associades als dominis, prem sobre el botó de Pas Següent, on podràs seleccionar el mètode de pagament, Targeta, Paypal, Transferència o Targeta emmagatzemada. Pots marcar la casella de la part superior perquè l'opció seleccionada sigui la que s'estableixi per defecte en properes compres.

El següent pas és la introducció de les dades de facturació. Trobaràs l'opció en la mateixa pantalla, on podràs crear un nou client de facturació o si no és la primera vegada que compres a cdmon, podràs seleccionar les dades de facturació utilitzades en altres compres.

Una vegada prems en Pas següent, en el cas que estiguis registrant un domini genèric (.com, .net, .org, etc.), apareixerà un pop-up com el següent, on t'indica que per normativa de la ICANN s'enviarà un correu a l'adreça d'e-mail del titular del registre amb un enllaç de validació del domini (aquest enllaç ha de ser acceptat).

Tot seguit i després de prémer en l'opció Entès del pop-up, accediràs a la pantalla de condicions de contractació, on veuràs un resum detallat de la contractació i registre del domini o dominis. En aquesta pantalla, per finalitzar la comanda, has de marcar l'opció Estic d'acord amb les condicions i polítiques exposades anteriorment, prémer en Pas següent i procedir a realitzar el pagament mitjançant targeta, transferència/ingresso o paypal.

Immediatament després de pagar la comanda serà processada. El procés de la comanda pot tardar uns minuts o fins i tot unes hores. Si hi ha qualsevol incidència, un dels nostres tècnics revisarà la comanda per solucionar la incidència, no és necessari que realitzis noves comandes del mateix domini, sobretot si ja has realitzat el pagament.