Per afegir / modificar una delegació de servidors DNS, premerem "Gestionar delegacions".

Des del formulari "crear o editar delegacions DNS" podrem crear els subdominis que seran donats d'alta com a registres de servidors DNS.

Els camps són els següents:

• Nom del servidor: haureu d'especificar el subdomini que voleu crear.
  • Adreça IP: l'adreça IP del servidor DNS.

Premerem "Desar canvis" una vegada haguem introduït les dades correctes.

Si és necessari, podrem editar o esborrar el registre creat a través dels botons corresponents.

Recordeu que tot canvi en una configuració DNS tarda 24 hores a propagar-se per la xarxa.