Amb la finalitat de facilitar la gestió de les transferències i donar més informació sobre el seu estat, ara el panell de control mostra una pantalla per gestionar la transferència del domini.

Per accedir-hi, simplement heu de dirigir-vos a l'apartat Dominis registrats a través del panell de control i fer clic sobre el botó Gestionar associat al domini en transferència.

Gràcies a aquesta pantalla, ara podreu gestionar totes les accions que abans es realitzaven sota comanda (per telèfon o correu electrònic) sobre el domini en transferència en funció del seu estat.

A continuació us especifiquem les accions que podreu gestionar vosaltres mateixos: