Podem renovar els dominis des de Serveis per renovar seguint els passos següents:

Pas 1: heu de localitzar el domini per renovar i fer clic a "Renovar". Hi podeu afegir diversos dominis.

Pas 2: una vegada hagueu afegit els serveis que voleu renovar heu de fer clic a "Accedir al carro".

Pas 3: podem seleccionar el període de renovació del domini i hem de fer clic a "Pas següent".

Pas 4: Ens apareix una pantalla per a enllaçar la renovació al nostre usuari o accedir a un usuari alternatiu o crear un usuari en cas de no tenir-ne. Després anem a “Pas següent”

Pas 5: S'ha d'escollir la forma de pagament que desitgem utilitza, acceptar les polítiques de privacitat de dades i les condicions de contractació, introduir un contacte de facturació vàlid i fer clic a "Pas següent".

Pas 6: comprovem que les dades siguin correctes i fem clic a "Finalitzar comanda".

Una vegada rebem el pagament (amb la descripció de la comanda en cas de pagar per transferència) es processarà la renovació.