Per a sol·licitar una transferència de domini .tel cap a CDmon heu d'accedir primer a la web de CDmon i fer clic a la pestanya de Dominis:

Una vegada dintre de l'apartat de Dominis cal fer clic a Transferir dominis:

Ara, hauran d'introduir el domini i pressionar el botó de transferir. S'obrirà la pàgina següent:

En aquesta pantalla hauran d'introduir l'Authcode del domini a transferir. Una  vegada estigui introduït ha de pressionar al botó de Sol·licitar la transferència.

La sol·licitud de transferència se us afegirà al carro, en el qual heu de seguir el procés de compra. Una vegada s'hagi realitzat el pagament de la transferència i la petició s'hagi processat, haureu d'acceptar la transferència

Per poder realitzar la transferència del domini.tel, ha de complir els següents requisits: