Si disposeu de diners al Saldo o té actiu el sistema de pagament amb targeta,  podreu habilitar la renovació automàtica. Amb aquest mètode de renovació, els dominis seran renovats automàticament catorze dies abans de la data de caducitat.

Per activar la renovació automàtica, heu de dirigir-vos a la gestió del domini i clicar l'opció "renovació automàtica", la qual passarà al estat "Activat"

Quan s'activa aquesta opció apareix una finestra a on es pot escollir el mètode de pagament per a la renovació automàtica del domini.

Si selecciona targeta, i ja té una d'activada, automàticament se li activarà aquesta opció de pagament en el domini seleccionat.

Si no ha activat la targeta prèviament, li ho indicarà i li donarà les instruccions per fer-ho.

Si accedeix a l'opció "d'afegir ara una targeta" podrà realitzar les pases indicades per fer-ho.

Si fa clic en el botó "afegir targeta" li apareixerà una opció de confirmació:

Per últim, li apareixerà la plana web per donar d'alta la targeta:

D'altra banda, si selecciona l'opció de mètode de pagament "saldo", i ja la té activada prèviament, automàticament el domini es vincularà a aquesta opció de renovació a través de saldo.

Quan la renovació automàtica estigui activada, la icona de "renovació automàtica" passarà a estar de color verd ressaltat, en el menú "llistat de dominis registrats"

El nostre sistema processa diàriament els dominis que tenen l'opció de renovació automàtica activada i, quan els falta menys de catorze dies per caducar, procedeix a renovar-los.

Si per qualsevol motiu no disposéssiu de suficients diners en el vostre Saldo per pagar el preu de la renovació, se us envia un missatge a la vostra adreça de contacte informant-vos que no s'ha pogut portar a terme la renovació perquè ingresseu diners en el vostre Saldo com més aviat possible.