Si disposes de diners al Saldo o tens actiu el sistema de pagament amb targeta,  podràs habilitar la renovació automàtica. Amb aquest mètode de renovació, els dominis seran renovats automàticament catorze dies abans de la data de caducitat.

Per activar la renovació automàtica, has d'accedir a la gestió del domini.

En la pantalla de "Gestió del domini" prem en l'opció Renovació automàtica.

En activar aquesta opció apareixerà una pantalla on podràs triar el mètode de pagament per a la renovació automàtica del domini.

Si selecciones targeta, i ja tens activada una targeta en el sistema, automàticament s'activarà aquesta opció en el domini seleccionat.

Si no has activat la targeta amb anterioritat, el sistema te l'indicarà i et donarà les instruccions per a fer-lo.

Si prems en l'opció guardar una targeta, accediràs a la pantalla "Control de pagaments" on podràs afegir una targeta prement en l'opció Nova targeta desada.

Per a seguir amb el procés has de confirmar l'alta de la targeta, llegint i acceptant les condicions d'emmagatzematge de dades.

Finalment, t'apareixerà la pantalla per a afegir la targeta.

Una vegada afegida la targeta torna al primer pas i activa la renovació automàtica amb el mètode de pagament per targeta.

D'altra banda, si selecciones l'opció com a mètode de pagament Saldo i ja tens activada aquesta opció amb anterioritat, automàticament es vincularà el domini amb la renovació via saldo.

Quan la renovació automàtica estigui activada, la icona de "renovació automàtica" passarà a estar en color verd ressaltat, en el menú "llistat de dominis registrats".

Si no tens activat el saldo el sistema et redirigirà a l'opció d'afegir saldo al teu usuari. Prem a afegir saldo al compte.

En la pantalla de "Saldo" prem en l'opció Ingressar saldo.

Una vegada hagis ingressat el saldo, torna al primer pas i activa la renovació automàtica per saldo.

El nostre sistema processa diàriament els dominis que tenen l'opció de Renovació Automàtica activada i quan a aquests els falta menys de catorze dies per a caducar, procedeix a renovar-los.

Si per qualsevol motiu, no disposessis de suficients diners en el teu Saldo per a pagar el preu de la renovació, se t'envia un missatge a la teva adreça de contacte informant-te que no s'ha pogut dur a terme la renovació perquè ingressis diners en el teu Saldo com més aviat millor.