En processar una transferència de domini .es nic.es s'envia un correu d'acceptació al contacte administratiu. El correu que s'envia ve des de plandedominios@red.es amb l'assumpte Red.es. Confirmación transferencia.

Si no rebeu el correu i ja han passat diverses hores des que es va processar la vostra transferència, heu de comprovar si compliu els requisits.

Des d'aquest correu és on s'accepta la transferència. Una vegada rebeu el correu veureu que teniu dos enllaços, un per a Acceptar i un altre per a Cancel·lar la transferència. Els enllaços són vàlids durant 10 dies, si no ho accepteu o cancel·leu en aquest període la sol·licitud de transferència caducarà i es podrà tornar a reprocessar contactant amb CDmon.

Lògicament, per a acceptar la transferència heu de fer clic en l'enllaç Acceptar i us durà a una pàgina de confirmació:

Nota per a usuaris de Firefox: si en entrar a la pàgina de nic.es us apareix un missatge d'error pel certificat, haureu d'afegir una excepció al certificat de nic.es. Firefox mostra aquest missatge perquè el certificat de nic.es no està creat per una entitat que Firefox admeti.

Una vegada marqueu Sí i feu clic a Accepto la transferència es confirma i com a màxim en una hora el vostre domini .es estarà actiu en el vostre panell de control de CDmon.

Si durant el procés us sorgeix qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a dominis@cdmon.com o per telèfon al 902 36 41 38.