Per transferir el domini a un altre usuari de cdmon, has d'accedir a la gestió del domini que vulguis transferir. Prem en l'opció Domini en el Llistat bàsic de serveis.

En la pantalla de gestió del domini, has de prémer en l'opció Transferir a un altre usuari.

En aquesta pantalla completa els camps Nom d'usuari Verificar el nom d'usuari, introduint el nom d'usuari (NO correu electrònic d'usuari) al que vols transferir el domini. Una vegada introduït el nom d'usuari en tots dos camps prem Transferir domini, i automàticament el domini passarà a l'usuari indicat.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.