Per transferir el domini a un altre usuari de CDmon, hem d'accedir a la gestió del domini que vulguem transferir, per a això premerem en l'opció Domini en el Llistat bàsic de serveis.

En la pantalla de gestió del domini, hem de prémer en l'opció Transferir a un altre usuari.

En aquesta pantalla hem de completar els camps Nom d'usuari Verificar el nom d'usuari, introduint el nom d'usuari (NO correu electrònic d'usuari) al que volem transferir el domini. Una vegada introduït el nom d'usuari en tots dos camps premerem Transferir domini, i automàticament el domini passarà a l'usuari indicat.