Per transferir el domini a un altre usuari de CDmon, hem d'accedir a la gestió del domini que vulguem transferir, per a això premerem en l'opció Domini en el Llistat bàsic de serveis.

En la pantalla de gestió del domini, hem de prémer en l'opció Transferir que trobarà en la part inferior dreta de la pantalla.

En aquesta pantalla ha de completar els camps Nomeni d'usuari i Verificar el nom d'usuari amb el nom d'usuari (NO correu electrònic d'usuari) al que vol transferir el domini. Introduït el nom d'usuari en tots dos camps premerem Transferir domini i automàticament el domini passarà a l'usuari indicat.