Tots els usuaris que tinguin contractat un Saldo o bé tinguin actiu el sistema de pagament amb targeta, podran activar la renovació automàtica per als seus dominis. Per activar / desactivar la renovació automàtica del domini, premerem el botó habilitat per a això. Amb aquest mètode de renovació, els dominis seran renovats automàticament catorze dies abans de la data de caducitat.

Per activar la renovació automàtica, heu de dirigir-vos a la gestió del domini i clicar l'opció "Activar renovació automàtica".

Quan la renovació automàtica està activada la informació d'"Autorenov." passa a estar "Activada".

Quan el domini és automàticament renovat, l'usuari rep una notificació, on s'indica que l'operació s'ha portat a terme amb èxit.

Si per qualsevol motiu no disposéssiu de suficients diners en el vostre Saldo per a pagar el preu de la renovació o bé la targeta està inactiva, se us envia un missatge a la vostra adreça de contacte informant-vos que no s'ha pogut portar a terme la renovació perquè ingresseu diners al vostre Saldo o indiqui una nova targeta al més aviat possible.

De la mateixa manera, si voleu desactivar la renovació automàtica, simplement heu de prémer “Desactivar renovació automàtica”, llavors l'opció “Autorenov.” passaria a l'estat “Desactivada” i no es processaria la renovació automàtica per al domini.