Des del panell de gestió de dominis registrats podrà veure la informació genèrica del domini, modificar les dades del domini i gestionar les DNS.

Per accedir al panell de gestió de qualsevol dels dominis que tinguem registrats a CDmon, des del Llistat bàsic de serveis, hem de prémer en el rectangle de color blau del domini que vulguem gestionar.

Una vegada premuda l'opció Domini, accedirem a la pantalla de Gestió del domini, on trobarem tota la informació del nostre domini i accions que podem realitzar.

En la part superior de la pantalla veurem un rectangle amb la següent informació i accions que podem realitzar:

• Renovar ara: prement en aquest botó agregarem el domini al carro de la compra per poder realitzar la renovació.
  • Estat (Domini Actiu): es mostraran els possibles estats del domini; Actiu, Caducat, Redemption periode o En transferència. Més informació sobre el cicle de vida dels dominis en el següent enllaç; cicle de vida dels dominis.
  • Vàlid fins: la data de caducitat del domini.
  • Data de creació: la data en què es va registrar el domini.
  • Hosting associat: en el cas que tinguem un hosting en CDmon associat al domini, podem accedir a la gestió de l'allotjament des de l'enllaç que hi ha en aquesta opció. Si no tenim cap allotjament en CDmon associat al domini, podem activar un Microplan per mitjà de l'enllaç que apareixerà en aquesta opció.
  • Bloqueig del domini: podem bloquejar el domini perquè no sigui transferit. Per a més informació premi aquí.
  • Renovació automàtica: prement aquesta opció podem gestionar la renovació automàtica del domini. Per a més informació premi aquí.
  • Whois privat: quan registrem un domini aquesta opció apareix activada perquè les dades de registre no siguin públiques. Si desitja que les seves dades de registres siguin públiques pot desactivar aquesta opció.. Per a més informació sobre el Whois privat premi aquí.
  • Enviament d'avisos: des d'aquesta opció podem activar o desactivar els avisos per a la renovació del domini.
  • Modificar dades de contactes: prement aquesta opció podem modificar les dades de contacte del domini. Les dades dels contactes; Titular, Administratiu, Tècnic i Pagament. Per a més informació premi aquí.
  • Transferir a un altre usuari: des d'aquesta opció podem transferir el domini a un altre usuari de CDmon. Més informació de com transferir el domini a un altre usuari prement aquí.
  • Transferir a un altre proveïdor: en aquesta opció podem veure l'AUTH CODE. Codi necessari per iniciar la transferència entre proveïdors. Més informació sobre la transferència de dominis aquí. NOTA: opció no disponible per a dominis .ÉS.

En la part inferior de la pantalla podem observar les seccions; Redireccions, DNS i Pàrquing i Hosting. A continuació passem a detallar que trobarem en cada secció.

Redireccions

En l'apartat Redireccions trobarem les següents opcions:

• Redireccions web: accedint en aquesta opció podem realitzar redireccions perquè el domini o subdominis apuntin a un altre URL. Més informació prement aquí.
  • Redireccions de correu: en aquesta opció podem realitzar les redireccions de comptes de correu sense bústia del nostre domini. Per a més informació premi aquí. NOTA: aquesta acció no està disponible si es té un allotjament associat al domini.

DNS

A l'apartat DNS trobarem les següents opcions:

• Gestionar registres: en aquesta opció podem gestionar els registres del nostre domini, els registres; A, AAAA, CNAME, MX, TXT/SPF, SRV i NS. Més informació prement aquí.
  • Gestionar servidors: en aquesta opció podem comprovar i modificar els servidors DNS que té assignat el nostre domini. Per a més informació premi aquí.
  • Gestionar delegacions: des d'aquesta opció podem crear i gestionar les delegacions DNS del nostre domini. Més informació prement aquí.

Pàrquing i Hosting

En l'apartat Pàrquing i Hosting trobarem les següents opcions:

• Gestionar pàrquings: des d'aquesta opció podem posar una pàgina en construcció o en venda a la nostra web. Per a més informació premi aquí.
  • Activar Micropla: des d'aquesta opció podem activar un Micropla pel domini. En el cas que ja tinguem un allotjament associat al domini, aquesta opció no estarà disponible.