Des del panell de control de dominis registrats podreu veure la informació genèrica del dominimodificar les dades del domini i gestionar els DNS.

En la informació genèrica del domini podem visualitzar dades importants del domini:

• Domini: el nom del domini.
  • Estat: es mostraran els possibles estats del domini. Actiu per als dominis .es i .eu o bloquejat / desbloquejat per a la resta d'extensions. Renovable: si el domini està caducat, dins dels primers 20 dies en aquest estat pot ser renovat. Caducat: si es troba en període de càstig, després dels 20 dies després de caducar.
  • Data de creació: la data en que es va registrar el domini
  • Vàlid fins el: la data de caducitat del domini.
  • Mostrar Auth Code: podreu veure l'AUTH CODE prement un enllaç. Nota: opció no disponible per a dominis .es i .eu.
  • Afegir renovació al carro: polsant en aquest botó afegirem el domini al carro de la compra per poder realitzar la renovació del mateix.

Des de Redireccions i Configuracions DNS podreu realitzar les operacions següents:

• Configurar DNS
  • Pàgines de pàrquing
  • Redireccions web
  • Redireccions de Correu

Des de Gestió podreu realitzar les operacions següents: