La informació bàsica del seu servidor dedicat es compon dels següents elements:

• Etiqueta assignada al servei: Nom del servidor
  • IP del servidor: adreça IP que correspon al seu servidor.
  • Màscara: màscara de subxarxa assignada.
  • Porta d'enllaç: porta d'enllaç corresponent assignada.
  • IPs secundàries: adreces IPs secundàries assignades.
  • Quantitat de CPUs: nombre d'unitats i de models de CPUs corresponents al seu servidor.
  • Quantitat de discs: quantitat i model dels discs durs del seu servidor.
  • Memòria instal·lada: quantitat i tipus de memòria operativa al seu servidor.
  • Amplada de banda contractada: amplada de banda contractada per al seu servidor.