Si hem oblidat la contrasenya d'accés al Panell de control de CDmon, podem recuperar l'accés des de la web de CDmon.

Accedim al web de CDmon: https://www.cdmon.com/ i fem clic a "Àrea d'usuari"

A la secció "Ha oblidat la contrasenya", seguim la instrucció del text i posem el nostre correu electrònic per tal que ens enviï les dades per crear una nova contrasenya d'accés. Fem clic a "Enviar".

Rebem un correu electrònic tal com:

Obrim el correu i fem clic a l'enllaç que ens permetrà modificar la contrasenya:

Aquest pas ens porta a una pantalla on ens permetrà crear una contrasenya nova pel nostre Panell de control de CDmon.

Introduïm la contrasenya nova i fem clic a "Modificar contrasenya":

Si hem introduït la contrasenya correctament i seguint els protocols de seguretat que exigeix, ens apareixerà aquest missatge:

Hem actualitzat correctament la contrasenya del nostre Panell de control de CDmon.