Si has oblidat la contrasenya d'accés al Panell de control de cdmon, pots recuperar l'accés des de la web de cdmon.

Accedeix al web de cdmon: https://www.cdmon.com/ i prem en Panell de control.

A la secció "Ha oblidat la seva contrasenya?", segueix les instruccions del text i introdueix el correu electrònic associat a l'usuari de cdmon per tal que t'enviem les dades per crear una nova contrasenya d'accés. Fes clic a Enviar.

Si el compte de correu introduït és correcta, rebràs un correu de cdmon per a la recuperació de la contrasenya. Obre l'email i prem en l'enllaç que et permetrà modificar la contrasenya.

Una vegada premut l'enllaç accediràs a la pantalla de "Actualització de contrasenya" on hauràs d'introduir la nova contrasenya en els dos camps i prémer Modificar contrasenya.

Si has introduït la contrasenya correctament i seguint els protocols de seguretat que exigeix, t'apareixerà el següent missatge segons has actualitzat correctament la contrasenya del teu Panell de Control de cdmon