A la secció "Llistar factures", podrem visualitzar les factures generades per la compra de serveis a CDmon. Per accedir-hi haurà de polsar la icona "Llistar factures" del panell de control principal.

Llistat de factures

• Núm. Factura: número de factura. Està constituïda pel número de factura / l'any d'expedició.
  • Emissió: la data d'emissió.
  • Concepte:  concepte bàsic de la factura.
  • Import total: import total de la factura, amb impostos inclosos.
  • Veure: polsant la icona corresponent, podrem descarregar la factura en format PDF per tal de visualitzar-la ràpidament, i en format .F64, que correspon a la factura electrònica legal. Trobarem més informació en les faqs de factures electròniques.

Resums de facturació

Podrem descarregar la facturació trimestral, anual i total en format CSV polsant l'enllaç "DESCARREGAR". Arxiu que inclou un resum de les factures en un format de full de càlcul.