En la secció "Llistat de factures", pots visualitzar les factures generades per la compra de serveis en cdmon. Per a accedir a aquesta secció has de prémer sobre el desplegable Facturació i accedir a l'opció Control de pagaments

En la pàgina de "Control de pagaments" prem en l'opció Anar al llistat de factures

En el llistat de factures es mostra la següent informació.

Llistat de factures

• Facturació: trimestral: descàrregues la facturació trimestral en format CSV.
  • Anual: descàrregues la facturació anual en format CSV.
  • Total: descàrregues tota la facturació en format CSV.
  • Núm. Factura: número de factura. Està constituïda pel número de factura / l'any d'expedició.
  • Emissió: la data d'emissió.
  • Concepte:  concepte bàsic de la factura.
  • Import: import total de la factura, amb impostos inclosos.
  • Accions: polsant la icona corresponent, pots descarregar la factura en format PDF per tal de visualitzar-la ràpidament, i en format .F64, que correspon a la factura electrònica legal. Per a més informació sobre la factura electrònica prem aquí