A la secció de "Comandes pendents" podrem visualitzar les comandes sol·licitades a CDmon que estan pendents de ser activades. Per acceder-hi haurà de fer clic a la icona "Comandes pendents" del panell de control principal.

Comandes pendents de pagament

• Referència: la referència de la comanda pendent de processar. Si polsem sobre la referència es desplega informació detallada de la comanda.
  • Data: la data en què es va realitzar la comanda.
  • Productes: el nombre de productes que inclou la comanda.
  • Import: l'import total de la comanda.
  • Gestió: botons d'interacció que ens permetran gestionar la comanda pendent.
  • ico01.png: En polsar la icona afegirem la comanda al carro de la compra, la qual cosa que ens permetrà reprendre el pagament de la comanda.
  • ico03.png: En polsar la icona, descarregarem en format PDF una factura proforma de la comanda pendent.
  • ico02.png: En polsar sobre la icona de la creu, eliminarem la comanda pendent.

En polsar sobre la referència es desplegarà més informació de la comanda pendent.

• Tipus: el tipus d'operació que estem realitzant, nova contractació, renovació, transferència, etc...
  • Producte: el producte amb el qual estem operant.
  • Informació: la referència de la comanda o més informació d'utilitat del sistema.
  • Import: l'import de la comanda.