Accés a serveis a renovar.

"Serveis a renovar" és un llistat que mostra els serveis que caduquen en els pròxims 1, 2 i 3 mesos. Per accedir-hi ha de prémer Serveis a renovar en la gestió administrativa del panell de control.

Un cop dins li apareixerà el llistat dels serveis que caduquen en els pròxims mesos.

Podrà sol·licitar la renovació fent clic a l'enllaç Afegir al carro.
Si desitja renovar tots els productes els pot seleccionar tots clicant al enllaç de la part superior Afegir tots al carro.

Un cop hagi fet clic, s'afegirà el producte a la seva comanda al carro.

Per continuar amb la comanda tan sols haurà de clicar sobre Anar al carro per efectuar la renovació dels productes.