Afegir saldo al nostre compte de revenedor és tan senzill com introduir l'import que volem ingressar al camp que es marca a continuació.

Després d'introduir la quantitat, accedirà a la pantalla del carro de la compra, on li apareixerà el concepte de la comanda i el seu cost.

A continuació se li oferirà la possibilitat d'afegir un codi promocional, que podrà informar en el cas que en disposi d'un

Si ja ha comprat prèviament a CDmon, pot seleccionar un client de facturació del camp desplegable. Si és la seva primera compra, haurà d'omplir el formulari amb les seves dades, així com haurà d'acceptar la política de privadesa de dades.

Després d'omplir la informació, polsi "Pas següent" per saltar a la pantalla de Mètode de pagament.

En aquest apartat haurà de seleccionar el mètode de pagament per finalitzar la comanda. I finalment, a la següent pantalla tindrà l'oportunitat de revisar totes les dades de la comanda i finalitzar-la.