En aquesta pantalla podrà configurar la informació que li arribarà en les comunicacions, quines seran aquestes comunicacions i les dades que li apareixeran en el camp "Registration Service Provider" al realitzar un whois sobre els seus dominis.

Dades com a proveïdor

En aquest apartat podrà indicar les dades que li apareixeran per defecte en les comunicacions que escolleixi es facin amb format de marca blanca:

Enviaments de dominis

Una vez rellenados los datos del anterior apartado, podrá seleccionar que envíos desea recibir con la configuración de marca blanca a través del siguiente apartado:

Si clica sobre "Veure model" se li obrirà una finestra amb el contingut del missatge.

Dades del servidor whois

A continuació també podrà seleccionar quines dades apareixen en el whois dels seus dominis com a "Registration Service Provider":

• Que hi apareguin les meves dades com a proveïdor
    En aquesta opció hi apareixeran les dades introduïdes com a proveïdor al formulari.
Exemple de com apareix la informació al Whois
Cal tenir en compte que com a "Registrar" continuarà apareixent CDmon per normativa.
  • Que hi apareguin les dades de CDmon
    En aquesta opció hi apareixeran les dades de CDmon.
  • Que no hi apareguin dades
    No hi apareixeran dades.